onsdag 13 april 2011

Borgafjäll - Elias första fjällresa!

Ja då var det dax för Elias första fjällresa och han verkade gilla det för han var på ett strålande och charmerande humör hela resan. Vilken liten frilufsare vi fått!

Bloggen släpar nån vecka för resan inträffade i månadsskiftet mars/april.

Här ser vi Patric med lill-chefen nerbäddad i pulkan. En underbar skidtur.

Janne & Gittan i vindskyddet nere vid sjön.


Vilken härlig kväll!

På resan hade vi med ett par jubilarer som firade 50-årig förlovningsdag!! Det firas med champagne och tilltugg i kvällssolen.

Nog ser dom ut att må bra gott?

Utsikt från stugan.

Efter en lång blirsesa, lek och bus i stugan och sen en krävande skidtur i pulkan har man gjort sig förtjänt av en liten lur tycker Elias. Här med Borgahällan i bakgrunden.

Man sover ju så gott mitt i smeten och gärna framför öppna spisen. Det knastrar så mysigt och varmt och gott blir det också...

Det går inte ta miste på att Elias mådde gott i fjällvärlden!

Visst syns det att Elias mår gott? Förstora bilden om du inte ser hans förnöjsamma min!

Såhär gott kan man må när man kommer in i stugvärmen!
Visst är han söt, lillprinsen våran!
Här har vi lill-hårdingen på fjället sen han blivit mulad av sin far. Patric snubblade i snön så det yrde snö rakt in i pulkan och över Elisas där han sov som bäst. Efter krusningar och mat stuvades han ner igen och återgick till sin skönhetssömn.

Mulet väder på lördag men perfekt för en skidtur uppe vid trädgränsen där vi hittade en färdiggrävd grop där vi slog läger. Vacker utsikt mot Borgahällan som syndes till hälften ungefär.

Rätt så mysigt i stugan också där man kan hänga på pappas axel.

På lördagen var det inte så särskilt bra sikt så vi höll oss nere på sjön. Det sas att sikten bara var nån meter på fjället. Vi grillade och mådde got trots de låga molnen.
Elias kräver en stab när det är matdax. Nu ska magdropparna tas och han är som synes på ett utmärkt humör trots att hungern börjar närma sig!

Såhär fint var det avresedagen.

4 kommentarer:

surmetarn sa...

Toppenbilder på lill-hårdingen!

Marie sa...

Härliga bilder!

Lillevi sa...

Kära Vänner!
Vad lill prinsen njuter det är härligt att se.
Kram Lillevi

Kerstin: sa...

Oj så härligt det ser ut! Att vara i fjällen är ju helt underbart! Roligt att se på bilderna på lille Elias. Han ser verkligen ut att må gott där i fjällvärlden. Hoppas att ni får en ritigt skön påskhelg!
Kram!